fbpx
Thomas Vain-Nielsen 2019-09-10T18:29:26+00:00

Thomas Vain-Nielsen

Thomas Vain-Nielsen

Hvem er jeg?

Som fysioterapeut er jeg drevet af en store interesse for især idræt og den menneskelige krops muligheder. Sidenhen har jeg udviklet en passion for arbejdet med især kroniske smerter, fordi jeg i mit arbejde har set, i hvor høj grad det kan påvirke menneskers liv.

  • Uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København

  • Stud. master i “Smertevidenskab og tværfaglig smertebehandling” på AAU

  • Over 3 års klinik-erfaring

  • Erfaring fra arbejde med Team Danmark-udøvere

  • Arbejdet med kroniske smerter hos idrætsudøvere, motionister og børn

Bemærk: Jeg er i udlandet frem til december og henviser derfor til at booke tid hos Annika

Thomas Vain-Nielsen
Thomas Vain-NielsenGrundlægger af Smertefys.nu
Hvem

Hvem er jeg?

Som fysioterapeut er jeg drevet af en store interesse for især idræt og den menneskelige krops mulighe-der. Sidenhen har jeg udviklet en passion for arbejdet med især kro-niske smerter, fordi jeg i mit arbej-de har set, i hvor høj grad det kan påvirke menneskers liv.

Bemærk: Jeg er i udlandet frem til december og henviser derfor til at booke tid hos Annika.

Book en tid nu

Tag det første skridt mod en tilværelse med færre smerter ved at booke en tid. Når du har sendt mig en besked kan du forvente svar inden for 24 timer. Du modtager en bekræftelse på mail.

Call Now ButtonRing nu og book en tid