fbpx
Annika Brændgaard Nielsen 2019-09-10T18:25:42+00:00

Annika Brændgaard Nielsen

Annika Brændgaard Nielsen

Hvem er jeg?

Som fysioterapeut ønsker jeg, at hjælpe dig af med smerter, så du kan komme tilbage til en normal hverdag. Min behandling har en helkropslig tilgang, så årsagen til smerterne findes og der ikke kun foretages symptombehandling. Det er vigtigt for mig, at du bliver inddraget, så du forstår årsagen til dine smerter. Jeg ser frem til at hjælpe dig.

Jeg har været uddannet fysioterapeut i 10 år og behandler med udgangspunkt i P-DTR. P-DTR er en behandlingsform der har eksisteret i 20 år og som nu er kommet til Danmark. P-DTR behandler nervesystemet og er en blid og unik behandlingsmetode, uden knæk el-ler manipulationer. Efter en grundig fysioterapeutisk gennemgang af problematikken, bruger jeg muskeltests, til at undersøge nervesystemet og efterfølgende behandling.

  • Uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København

  • Kurser: P-DTR Foundations, Mulligan A + B, Be Activated

Annika Brændgaard Nielsen
Annika Brændgaard NielsenFysioterapeut
Hvem

Hvem er Annika?

Som fysioterapeut ønsker jeg, at hjælpe dig af med smerter, så du kan komme tilbage til en normal hverdag. Min behandling har en helkropslig tilgang, så årsagen til smerterne findes og der ikke kun foretages symptombehandling. Det er vigtigt for mig, at du bliver ind-draget, så du forstår årsagen til dine smerter.

Book en tid nu

Tag det første skridt mod en tilværelse med færre smerter ved at booke en tid. Når du har sendt mig en besked kan du forvente svar inden for 24 timer. Du modtager en bekræftelse på mail.

Call Now ButtonRing nu og book en tid